Jahas, taas on vierähtänyt aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Edelliseen kirjoitukseen palatakseni, Huru joutui jättämään joulukuun agikisat Haukiputaalla väliin kennelyskän vuoksi. Ja nämä Hopeaketut täytti 17.1.2008 2 vuotta.

Huru kävi tuossa joulun jälkeen lonkka- ja kyynärkuvissa ja samalla tutkittiin polvet. Lonkat tuli C:nä, ei nivelrikkoa, kyynärät  oli 0 ja polvet myös terveet. Elikkäs agilityä saadaan edelleenkin jatkaa... Ei sen puoleen, olisin kyllä sitä jatkanut muutenkin, koiran ehdoilla tietenkin niinkuin muutenkin. Sitten vuoden vaihteen jälkeen otettiin vasta-ainetesti ja sekin tuli onnistuneena. Elikkäs tämän kuun lopulla sitten kilpaillaan Haaparannalla.

Tässä välissä ennen Hapitsun kisoja käytiin viime sunnuntaina kisaamassa tuossa Oulussa, tuloksena sieltä 0 ajalla -7 ja risat ja 3. sija. Tosi tyytyväinen olen, sitä saatiin mitä lähdin yrittämäänkin. Koska seuraavissa kahdessa kisassa Hapitsulla ja Rovaniemellä on sama tuomari, joten niiden 0:lla ei oisi päässyt nousemaan jos niitä 0 ois tarpeeksi tullut. Hyppyradalla meikäläinen itse sähläsi ja söhläsi ja ohjasin hienosti väärälle esteelle (täysi unohdus) ja samalla sekunnilla tajusin virheen, arvaa vaan harmittiko, arghhh... oon niin vihainen itselleni. Molemmista radoista on videokin, kunhan vaan täytyis perehtyä tuohon videokameraan niin paljon, että sais koneelle ne radat ja myös nettiin.

1286966.jpg

Tässäpä kuva meidän pikkuneidistä Petrasta ja Hurusta.