Hurusta on nyt sitten tullut pesun kestävä karavaanari, oltiin juhannusta viettämässä Manamansalossa vaunun kanssa. Huru piti vaunua jo ihan omana kotina. Takapeti oli koirille avattuna, missä Huru nukkuikin ketarat suorana, eli jalat taivasta kohti. Tauno rukalle, ei jäänyt kuin pieni kolo sinne nurkkaan. Valluhan nukkuukin aina lattialla, sillä kun tulee heti kuuma.

Huru on kyllä hyvä matkustaja, auto kun lähtee pihasta, koiraa ei näy missään, kun se on heti laittanut nukkumaan. Monesti täytyy oikein huudella se pystyy ja varmistaa, että se on edes mukana. Huru rakastaa rantavedessä juoksemista ja pomppimista. Ja joka pompullahan täytyy käydä pinnalla, kokonaan. Kunnes sitten tulee niin syvää, että joutuu uimaan, senkin se näköjään osaa... hih.

Nyt Huru on saanut sitten rotutoverin paikkakunnalle, kun toi Kaisa sai vihdoinkin pennun kotiin, Luca kai nimeltään. Nyt vain odotellaan, että Lucalle tulee ikää tarpeeksi, että päästään tutustumaan paremmin.

101893.jpg

 

Huru on nyt sitten 44 cm korkea ja painaa 10 kiloa, eli iso poika on jo. Onhan ikääkin jo 23 viikkoa, elikkäs 5 kk ja risat.