Nyt alkaa jo näkymään merkkejä uhma-iästä. Onneksi Huru ei näytä olevan mitään heikkohermoista sorttia, kestää komentaa ihan kunnolla, eikä tarvitse pelätä, että koira menisi täysin lukkoon. EI-sana vielä tehoaa onneksi hyvin, kyllähän sitäkin jossain välissä aletaan kokeilemaan, että tartteeko sitä niin uskoakkaan.

101892.jpg

Vessapaperirullat (täydet sellaiset) näyttää olevan Hurun intohimo. Pari kertaa on käynyt, että kun olen mennyt Hurua katsomaan ulkoa (Huru kun viihtyy Vallun (bordercollie) kanssa ulkona päivät pitkät), niin on ollut "kiva" näky, kun pihamaa on täynnä vessapaperia ja Huru juoksee niiden seassa tuhatta ja sataa. Pidä siinä sitten naurua ja toru koiraa... Kääk... Huru on näet käynyt alakerrasta oven ollessa auki hakemassa vessapaprurullan ja levittänyt sen pitkin pihaa.

101895.jpg

Tässä on meidän perheen kaikki koirukset, vasemmalta lähtien: Tane Talmaatialainen 6,5 v., Huru kohta 5 kk ja Vallu, joka täytti toukokuussa 10 v. Kyllä siinä melkoinen ärinä ja purina käy välillä kun vedetään jotain solmulelua porukalla.