Elikkäs ollaan sitten viime "näkemältä" muutettu tänne Riihimäkeen, agilityn treenaaminen jatkuu. Päästiin nyt Suomalaisen Jarin vetämään ryhmään ja kylläpäs olen tosi tyytyväinen tästä. Jari on kyl osannut hyvin kiinnittää huomion juuri niihin mitä me tarvitaan, elikkäs mun liikkumiseen ja pyrkimykseen saada pienet käännökset joskus aikaiseksi.

Päiväryhmän vetäjäkin vaihtui, Riikan jouduttua menemään töihin. Nyt ryhmää alkoi vetämään Arppa ja heti eka treeneissä opittiin taas uutta juttua. Kiitokset vaan Riikalle vuoden mittaisesta yhteistyöstä, jossa saatiin paljon aikaiseksi meidän osaamiseen. Suurin ja merkittavin on varmaan tuo pujotteluosuus, se on edistynyt jättimäisen harppauksen sit viime syksyn.

Noh, nyt on sit jo näkyvissä kisojakin. Ainakin 18. lokakuuta startataan Hyvinkäällä, katsotaan sit miten käy. Yritetään ainakin niitä nollia lähtee hakemaan. Sit ens kuussa olis RimAn omat kisat ainakin käytävänä. Perskule ku tuota rahaa olis enemmän, niin kyllähän sitä kisailis.

RimAan perustetaan PRO 2010 valmennusryhmä, johon laitoin kans halukkuushakemuksen. Saas sit nähdä päästäiskö siihen. Tavoitehan on laitettu taas ensi kesän Sm-kisoihin Vantaalle. Saas nähdä kuin tän tytön ja mutikaisen sit käy tän tavoitteen kans. Yritys on kova!