Täytyipäs alkaa vähän tätäkin taas päivitteleen, kun edellisestä on näköjään "hiukan" vierähtänyt. Paljon on uusia asioita tapahtunut. Kolmosissa ollaan kisailtu, kesällä käytiin Tampereella agirodussa, aikas huonolla menestyksellä, mutta sen jälkeen kun elokuussa aloitettiin taas kisailu saatiinkin sit pari 0-tulosta kasaan. Elikkäs ensimmäinen nolla tuli Rovaniemellä, vähän niin ku mulle synttärilahjaksi, päivää liian aikaisten vaan. Elikkäs eka sm-nolla kasassa ja vielä voitolla aloitettiin. Täytyis kai yrittää jostain näyttelystä yrittää saada se valioitumiseen vaadittava näyttelytuloskin aikaiseksi.

Sit ei mennytkään montaa viikkoa, kun saatiin toinenkin 0-tulos, Kemin kisoista, sijoitus oli 6., mutta 0-tuloshan se kuitenkin oli sekin.

Sit seuraava suuri tapahtuma olikin muutto tänne etelä-suomeen. Ollaan aloitettu treenaaminen Riihimäen Agility ry:ssä, ja tosi mukava seura ja kivat treenikaverit ja koutsi meillä onkin. Vaikka ei kyllä Torkk:istakaan mitään huonoa sanottavaa ole. Täällä vaan on vähän paremmat mahdollisuudet meillä treenata, kun on tuo maapohjahalli käytettävissä. Hurun vauhti pysyy paljon todellisempana kisoihin nähden siellä kun Torniossa mattopohjaisessa hallissa, jossa Huru luikasteli hirveästi ja vauhti oli kaukana todellisuudesta.

Yhden startinkin olen jo jopa käynyt, Hyvinkäällä JAU:n kisoissa, tuloksena sieltä saatiin 5, pienellä miinusajalla. Harmittavasti yksi rima tippui, joka on tosi harvinaista meille. Noh, sijoitus oli 15.

Nyt sit ollaan ilmoittauduttu Rima:n kisoihin 8. marraskuuta, jossa on 3 starttia. Katsotaan tuleekos sieltä sit niitä 0-tuloksia. Toivotaan...