Äkkiän on aika vierähtänyt, jätkä täyttää tänään jo 10 kk, ja on iiiso miäs jo. Viikonloppuna Huru oli kisaturistina mukana Tanen agilitykisoissa täällä Kemissä. Kevythäkissäkin pysyttiin niin nätisti pukukopissa päivän ajan. Käytiin aina Tanen väliajalla tutustumassa Junko-halliin, mutta eipä Huru sitä sen kummoisempana pitänyt. Moni koira sitä eka kerralla vähän arastelee.

Mittasin samalla Hurun oikealla mitallakin, korkeudeksi saatiin 47,5 cm, mutta jos ihan kunnollain seisois niin varmaan toi 48 cm on lähempänä. Kotona sitten käytiin puntarillakin ja painoa saatiin 13,5 kiloa. Mielestäni ihan hyvissä mitoissa.

264446.jpg

Tässä syksyn ensimmäisillä pakkasilla pojista otettu ryhmäpotretti.

Lumi teki Hurun ihan hulluksi. Se poika nautti täysin siemauksin, kun oltiin Ylläksellä tuossa lokakuun loppupuolella ja siellä oli LUNTA. Siellä mentiin pitkin ojanpohjia, niin että lumi pöllysi, ja aina pää edellä. Huru on kyllä mahtava reissukaveri, sen kanssa on helppo kulkea ihan missä vaan.

264447.jpg

Tässä on jonkin näköinen seisomakuva, vähän tumma kylläkin. Täytyy yrittää viikonlopun aikana ottaa vähän parempi, mutta kun täällä pohjoisessa alkaa olemaan noi päivät aika lyhyitä.Aamuhämärä kun loppuu, niin melkein alkaakin iltahämärä.

Tammikuussa suunnittelin aloittavani Hurun kanssa agilityryhmässä käymisen. Silloin poika alkaa olemaan vuoden ikäinen, onhan sitä tietty nytkin jo vähän treenailtu ja yhdessä koulutustilaisuudessakin käyty. Sieltä Huru saikin tosi hyvää palautetta ja yllätti kyllä meikäläisenkin ihan täysin.264448.jpg

Tässä pojat on leikkimässä tuossa meidän lähimetsässä, lunta on tätä nykyä jo vähän enemmän kylläkin, ehkä noin 10 cm.