Saatiin sit se viimeinen agi-nolla Janakkalan kisoista 25.4.10 ja heti ekasta startista. Sijoitus oli 14. ja aika -3.39. Mutta tärkein oli se nollan saanti. Vihdoinkin se haave ja tavoite on saatu kasaan. Huru oli ensimmäinen maximudi, joka on tälle vuodelle saanut nollat kasaan Agin Sm-kisoihin. Kisathan pidetään Vantaalla, tarkemmin Tikkurilassa viikkoa ennen juhannusta!

Toivotaan, että siellä nähdään mahdollisimman monta mutikaista, ainakin Vilillä ja Mirolla puuttuu enää se tuplanolla ja Paavolla on enää yhdestä aginollasta kiinni Vantaan reissu.

 

Suunnitelmissa olis mennä Kotkan Santalahteen viel toukokuussa kisaileen, kun kisat on leirintäalueella, voisi olla kivaa... RimAlaisia on vissiin lähdössä sinne enemmänkin.

Huru sai taas eilen kehuja treeneissä, varsinkin keppien aloituksesta. Kyllä tuon mutikaisen kans on sit tosi kiva treenata, se kyl tekee kaikkensa onnistumisen eteen.

Kesäkuun alkupuolella olis Kilvan kennelin tapaaminen Unkarinpaimenkoirien erkkarin yhteydessä, olis tosi kiva mennä käymään siel.