Huru oli viikonloppuna kisaamassa Hyvinkäällä. Ohjaajana olikin tällä kertaa Rauno Virta, kun itse teloin jalkani edellisviikon torstaina treeneissä. Oli mahtava kun sain varaohjaajaksi tämän tasoisen ohjaajan. Oli opettavaista nähdä kuinka Huru kulkee agilityssä vieraalla ohjaajalla ja yleensäkin.

Noh, hienostihan se menikin. pienien etsimisien jälkeen. Rauno kävi perjantaina RimAn ratiksissa vähän tutustumassa koiraan ja sen pohjalta tulostaso olikin tosi hyvä. Elikkäs agiradalta tuloksena oli 5, kun muurin palikat ei kaarroksessa pysyneet paikallaan. Sitten hyppäriltä tulikin 0-tulos. Siispäs nyt sit on kasassa 3 SM- ja MM-nollaa. Jostain täytyis saada ne tuplanollatkin kasattua. Vielä on jokunen kuukausi aikaa...

Samaisena viikonloppuna meillä oli kyläilemässä Hurun velipoika Vili, Leo ja Satu. Oli tosi kiva viikonloppu, täytyy ottaa lähiaikoina uusiksi. Satu vähän testaili, että kuinkas se Huru sillä seisoo, kun olen Sadun pestannut esittämään Hurua Tampereen näyttelyssä. Ja hienostihan se sujui, ihan erilain se mun kans on kun Sadun kanssa. Satun kanssa se jopa näytti oikeesti mudilta. Saa sit nähdä, mikä on Tampereen tulos.

Näin lopuksi kiitän vielä Raunoa Hurun ohjauksesta ja 0-tuloksesta. Onnittelut!