Täytyypäs taas välillä alkaa tännekkin kirjoitteleen, kun edellisestä kerrasta on jo aikaa. Nythän Huru on ollut jo vuoden meillä.

Tammikuussa aloitettiin sitten agilityn treenaaminen oikein omassa ryhmässä... ja kovasti on edistystä tullut. Ollaan ehditty osallistua oman seuran epävirallisiin agilitykisoihinkin. Tuloksena sieltä tuli agiradan 4. sija, jolla rengas teetti meille ongelmia ja hyppyradalta saatiinkin sitten 0-tulos ja möllien voitto. Oli muuten ainoa 0-rata mölleissä. Kepitkin sujui ongelmitta. Huru onkin oppinut pujottelun huomattavasti helpommin kuin tuo talmaatialainen. Nyt harjoitellaan myös "väärän puolen" pujottelua samaan aikaan.

501616.jpg

Nyt vain alkaa tulemaan se pakollinen tauko, kun meille pitäisi tuossa n. 3 viikon päästä syntyä pienen pieni vauva, mutta agilityä jatketaan heti kun vain voidaan. Hyvin ollaan näikin pitkälle saatu harjoiteltua. Nyt on ollut hyvää aikaa opettaa Hurua, kun vauhdin ei tarvitse olla niin nopea.

Tähtäimessähän meillä on heinäkuun alkupuolella oleva agirotu2007 tapahtuma. Näillä näkymin me kasataan möllijoukkue elikkäs Huru, Vili (Hurun veli) ja Jonna kai tulee Kopjan kanssa, neljäs koirakko on kai vielä hakusessa. Ajattelin samalla ilmoittaa Hurun myös sunnuntain kilpailuun Open Class-tasoituskilpailuun, kun siinä on ikäraja 12 kk. Saapahan samalla vähän harjoitusta noista kilpailutilanteistakin. Onkin kivaa nähdä "livenä" Satu ja Vilikin, kun ollaan niiden kanssa sähköpostia kirjoiteltu ja puhelimessakin puhuttu.